Poslate članske kartice na adrese naših farmera


Poštovani proizvođači mlijeka,

danas smo za jedan broj naših članova putem pošte poslali  ovjerene članske kartice na kućne adrese. Svaka kartica sadrži ime farme/proizvođača, mjesto, opštinu/grad, RPG broj, te je ovjerena pečatom i plastificirana. Članske kartice su već podijeljene ranije jednom broju članova, a u budućem periodu dobiće svi ostali koji još nisu dobili. Naime, ove kartice će služiti za određene benefite (popuste) u budućnosti. Nastojaćemo da omogućimo sve više benefita za sve naše čalnove i kroz ovakve i slične aktivnosti pokažemo važnost i smisao zajedničkog nastupanja.

Za sve one koje žele da budu naši članovi nezavisno kome isporučuju mlijeko mogu to od sada da urade veoma lako putem našeg elektronskog formulara. Nakon što se ispuni formular kontaktiraćemo Vas u najbržem mogućem roku.

Link: POSTANI ČLAN

Sve informacije o aktivnostima Udruženja možete pratiti na našoj zvaničnoj internet stranici MLJEKARI RS.Pored internet stranice možete nas pratiti i putem: FACEBOOK  , YOU TUBE ili poslati upit da budete u našoj viber grupi u kojoj možete razmjenjivati direktno informacije.

 

Za sve dodatne informacije možete nam pisati na e-mail: uppmrs@gmail.com ili nas kontaktirati na telefon: 051/492-997

 

Hvala Vam za članstvo zajedno smo jači.

"KUPUJMO DOMAĆE"

Objavljeno  20.06.2020.