Podrška Mljekara Akciji "Kupujmo Domaće"


Privredna komora Republike Srpske, uz podršku banjalučkih preduzeća Metromedia i Nova oprema, pokrenula je kampanju „Kupujmo domaće!“.

Cilj kampanje, koju Komora realizuje u okviru projekta promocije domaće proizvodnje „Naše je bolje“, jeste da dodatno utičemo na svijest potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda, jer kupovinom proizvoda iz Srpske jačamo naša privredna društva, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta, izdvajamo više novca za penzije, bolnice, škole, što je u vrijeme širenja virusa korona i njenog uticaja na privredu od izuzetne važnosti.

Kampanja počinje danas, objavom poziva „Kupujmo domaće!“ na 35 bilborda i 10 displeja širom Republike Srpske i trajaće u narednim mjesecima.

Privredna komora Republike Srpske poziva sve potrošače da prilikom kupovine obrate pažnju na ono šta kupuju i daju prednost domaćim proizvodima.

Takođe, Komora se još jednom zahvaljuje Metromediji i Novoj opremi što su prepoznali važnost ove akcije i dali punu podršku njenoj realizaciji.

 

Mljekari RS u potpunosti podržavaju ovu akciju i već su se oglašavali o ovom pitanju:https://mljekarirs.com/stranica/reakcija-udruzenja-mljekara-povodom-novonastale-situacije_91

IZVOR: Moja Gradiška

Objavljeno  03.04.2020.