Moderne tehnologije u službi poljoprivrede


Tremolo ERP je software koji objedinjuje sve poslovne procese na jednom mjestu.

Jednostavan i brz pristup svim informacijama – zaposleni, ponude, nabavke, fakture, skladište, proizvodnja sve što vam je potrebno.

Tremolo software vam može pomoći da ubrzate i unaprijedite kontrolu cjelokupnog poslovanja, što će za rezultat imati poboljšanje efikasnosti poslovnih operacija, povećanje produktivnosti i efikasnosti zaposlenih, poboljšanje zadovoljstva kupaca i naposletku povećanje profita.

ERP sistemi su značajna investicija, ali i za to imamo rješenje. Trenutno su otvorena dva poziva za finansiranje procesa digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća. UNPD je raspisao Javni poziv investicijama u svrhu unapređenja poslovanja putem digitalne transformacije poslovnih subjekata u sektoru poljoprivrede, a Vlada Republike Srpske je donijela Uredbu o postupku dodijele podsticaja za mala i srednja preduzeća.

Ukoliko imate želju da unaprijedite svoje poslovanje, a zainteresovani ste za podsticaj slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj 051/491-866 ili putem email-a na adresu sales@tremolo.ba.

Objavljeno  25.07.2022.